Vacatures

Open sollicitatie

woman in blue denim jacket holding white paper
 • Wat?
 • Hoe?
Wat?

Wil je graag bij ons aan de slag, maar zie je geen openstaande vacature die bij je past? Geen zorgen. Wij waarderen proactieve mensen die de volgende stap durven te nemen. Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden die er voor jou zijn binnen onze organisatie.

Hoe?

Solliciteer via onderstaande knop. Vermeld de functie erbij, zodat we weten waarvoor je solliciteert.

Tip: vergeet niet je CV en motivatie toe te voegen!

Productiemedewerker

Fabricage

40 uur

 • Wat?
 • Waar?
 • Wij vragen
 • Wij bieden
Wat?

Als productiemedewerker bij Panel Precision, word je een cruciale spil in ons productieproces. Je werkweek loopt van dinsdag tot en met donderdag in onze plakstraat, een essentieel onderdeel van de productie waar plaatmateriaal vakkundig wordt verlijmd. Tijdens deze dagen dompel je jezelf onder in alle facetten van het verlijmingsproces. Wij zetten ons in om je op te leiden tot een ware specialist. Je krijgt de volledige verantwoordelijkheid over deze productielijn, zodat je zelfstandig en efficiënt kunt werken.

Je taken beperken zich niet alleen tot de plakstraat. Je assisteert ook bij andere machines en activiteiten binnen onze productieomgeving waar nodig. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je een breed inzicht krijgt in ons totale productieproces en diverse vaardigheden ontwikkelt die waardevol zijn voor je carrière bij ons bedrijf.

Waar?

Je komt te werken bij Panel Precision, een groeiend bedrijf in de houtverwerkende industrie met een specialisatie in het verwerken van maatpanelen. Onze moderne faciliteit in Wehl is uitgerust met een geavanceerd machinepark. De sfeer is typisch Achterhoeks: gemoedelijk en direct, met een sterke focus op eerlijkheid en gelijkheid in de werkrelatie.

Wij vragen

Als productiemedewerker bij Panel Precision speel je een sleutelrol in ons productieproces. Dit zijn de kwaliteiten en vaardigheden die we zoeken:

 • Flexibiliteit: Je bent flexibel in zowel werktijden als in omgang met verschillende werkzaamheden. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden en bereid bent om uiteenlopende taken op te pakken wanneer dat nodig is.
 • Doorzettingsmentaliteit: Je toont veerkracht en vastberadenheid, zelfs als het werk uitdagend wordt. We zoeken iemand die initiatief neemt, problemen actief aanpakt en zich niet snel uit het veld laat slaan.

Wij bieden

Bij Panel Precision zorgen we ervoor dat je werk niet alleen uitdagend en bevredigend is, maar ook dat je de waardering en steun krijgt die je verdient. Dit omvat:

 • Verantwoordelijkheid en collegialiteit: Een functie waarin je echt verantwoordelijkheid kunt nemen en kunt samenwerken met een team dat elkaar ondersteunt en waardeert.
 • Uitzicht op vaste aanstelling: Wij bieden een aanstelling met het vooruitzicht op een vaste baan, waarbij we je belonen met een competitief en groeiend salaris.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: Je profiteert van uitstekende arbeidsvoorwaarden en een solide pensioenregeling, in lijn met de cao.
 • Kansen voor ontwikkeling: Wij bieden volop mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke groei binnen ons bedrijf, zodat je je vaardigheden kunt uitbreiden en je carrière verder kunt ontwikkelen.


We hechten veel waarde aan een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en de mogelijkheid heeft om te groeien. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? We horen graag van je!


Machinaal houtbewerker

Fabricage

40 uur

MBO

 • Wat?
 • Waar?
 • Wij vragen
 • Wij bieden
Wat?

Als machinaal houtbewerker bij Panel Precision, krijg je de unieke kans om je vaardigheden en expertise in te zetten achter onze geavanceerde CNC-BAZ machine. Hier zul je je concentreren op het zorgvuldig bewerken van maatwerk panelen. Dankzij onze positie als een toonaangevend dienstverlenend bedrijf, bedienen wij een breed scala aan klanten uit diverse branches en industrieën. Deze diversiteit brengt een rijke variëteit met zich mee in zowel de te bewerken materialen als de vereiste bewerkingen. Dit aspect van je werk zorgt voor een constant uitdagende omgeving, waarbij geen twee dagen hetzelfde zijn. Je rol is cruciaal in het waarborgen van de kwaliteit en precisie die onze klanten van Panel Precision verwachten, en biedt een perfect podium om je vakmanschap verder te ontwikkelen en te excelleren in je vakgebied.

Waar?

Bij Panel Precision, een bloeiend bedrijf in de houtverwerkende industrie gespecialiseerd in het verwerken van maatpanelen, geniet je van werken in een moderne en inspirerende omgeving. Gevestigd in een gloednieuwe hal in Wehl, beschikken we over een state-of-the-art machinepark dat de kern vormt van onze innovatieve aanpak in houtbewerking.

De sfeer binnen ons bedrijf is onmiskenbaar Achterhoeks: gemoedelijk, vriendelijk en geworteld in een sterke no-nonsense mentaliteit. Dit zorgt voor een werkomgeving waar collegialiteit en samenwerking voorop staan.

Wij hechten grote waarde aan een gezonde werkrelatie. Eerlijkheid en gelijkheid zijn de pilaren waarop onze bedrijfscultuur rust. In ons team wordt iedereen gewaardeerd om zijn of haar unieke bijdrage en streven we ernaar om iedere medewerker zich volledig thuis te laten voelen. Bij Panel Precision geloven we dat een positieve en respectvolle werkomgeving essentieel is voor zowel persoonlijke groei als bedrijfssucces.

Wij vragen

Wij zoeken een gedreven en ervaren machinaal houtbewerker met:

 • Aantoonbare kennis en werkervaring: Je brengt minstens 3 jaar relevante werkervaring in de houtbewerking mee. Deze ervaring toont aan dat je over diepgaande kennis en vaardigheden beschikt die onmisbaar zijn in deze rol.
 • Relevante opleidingen: Een stevige onderwijsachtergrond in een gerelateerde discipline, bij voorkeur op MBO-niveau 3 of hoger, is essentieel. Wij waarderen kandidaten die zich door middel van opleiding en training hebben gespecialiseerd in machinale houtbewerking.
 • Flexibiliteit: Gezien de dynamische aard van ons werk, is flexibiliteit in werktijden essentieel. We zoeken iemand die zich gemakkelijk kan aanpassen aan veranderende werkschema's en diverse opdrachten.
 • Doorzettingsmentaliteit: We waarderen kandidaten met een sterke doorzettingsmentaliteit. In ons werk komen uitdagingen voor die om vastberadenheid en het vermogen om door te gaan waar anderen stoppen vragen.

Bij Panel Precision zoeken we naar iemand die niet alleen voldoet aan deze eisen, maar ook enthousiast is om deel uit te maken van een team dat kwaliteit en precisie hoog in het vaandel heeft staan.

Wij bieden

Bij Panel Precision begrijpen we dat plezier in je werk essentieel is voor zowel persoonlijke voldoening als professionele ontwikkeling. Daarom bieden wij een rol aan die niet alleen uitdagend en verantwoordelijk is, maar ook collegialiteit en waardering hoog in het vaandel heeft staan. Hier is wat je van ons kunt verwachten:

 • Zicht op een vast contract: We bieden een aanstelling met het vooruitzicht op een vast dienstverband, wat stabiliteit en zekerheid geeft voor jouw toekomst.
 • Competitief Salaris: Je ontvangt een aantrekkelijk salaris dat boven de marktstandaard ligt. We waarderen kennis, kunde, ervaring en opleiding, en dit reflecteren we in onze salarisstructuur.
 • Conform cao Jachtbouw en Houtverwerkende industrie: Je arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de cao van de Jachtbouw en Houtverwerkende Industrie, inclusief een goede pensioenvoorziening, wat zorgt voor extra zekerheid.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Bij ons zijn er uitgebreide mogelijkheden voor verdere opleiding, ontwikkeling en groei. We stimuleren onze medewerkers om zich voortdurend te ontwikkelen en bieden de nodige ondersteuning om dit te realiseren.

Bij Panel Precision investeren we in onze mensen, omdat we geloven dat zij de sleutel zijn tot ons succes. We kijken ernaar uit om iemand te verwelkomen die net zo gepassioneerd is over houtbewerking als wij en die klaar is om samen met ons te groeien.


© copyright 2022 - Panel Precision

Scroll naar boven