Stages

BBL / BOL leerling

Hout en meubel

32-40 uur

MBO

  • Ontdek jouw Toekomst!
  • Jouw werkplaats!
  • Ben jij...
  • Wij bieden...
Ontdek jouw Toekomst!

Zie je jezelf al werken met de coolste machines en het

creëren van iets moois met je eigen handen? Bij Panel Precision kun je die kans grijpen! Word onderdeel van een praktijkgericht traject waarbij je je skills aanscherpt op de werkvloer en je kennis uitbreidt tijdens je schoolopleiding.

Jouw werkplaats!

Als machinaal houtbewerker werk je met state-of-the-art apparatuur zoals onze Homag opdeelzaag, HolzHer kantenverlijmer en Homag CNC-BAZ frees. Elk project is een nieuwe uitdaging, waarbij je met behulp van stuklijsten en CNC-tekeningen onderdelen maakt en controleert op kwaliteit.

Of ben je meer geïnteresseerd in een rol als interieurbouwer? Ook dan kun je rekenen op een werkomgeving met de beste tools en materialen. Je creëert de meest hoogwaardige interieurs aan de hand van stuklijsten en werktekeningen, met projecten die van dag tot dag variëren. Welke rol je ook kiest, je producten variëren van geweldig tot ronduit verbazingwekkend. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen om te leren en je vaardigheden te verbeteren.

Ben jij...

Nieuwsgierig, leergierig en vol ambitie? Hou je van techniek, ben je niet bang om je handen vuil te maken en klaar om jezelf te ontwikkelen tot een echte professional? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden...

Bij ons gaat het niet alleen om werk. We bieden je een fantastische leerplek in een team waarin je je thuis voelt. Plezier in je werk staat voorop. We geven je de kans om te groeien en te leren, ongeacht je leeftijd. Na het succesvol afronden van je opleiding bieden we een vast contract.


Dus, ben je klaar om de eerste stap te zetten in jouw

carrière? Neem de sprong en ga met ons mee op dit avontuur! Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken.

(junior) Werkvoorbereider

Fabricage

32-40 uur

MBO

  • Ontdek jouw Toekomst!
  • Jouw rol!
  • Ben jij...
  • Wij bieden
Ontdek jouw Toekomst!

Altijd al willen weten hoe het is om het middelpunt te zijn

van een dynamische productieomgeving? Start je carrière als (Junior) Werkvoorbereider bij Panel Precision. Je werkt onder begeleiding van onze Senior Werkvoorbereider en je helpt mee met het technisch uitwerken van de wensen van onze klanten.

Jouw rol!

Als (Junior) Werkvoorbereider wordt je uitgedaagd om

technische tekeningen te maken met TopSolid, stuklijsten te optimaliseren, CNC-bewerkingen te programmeren en inkopen te doen. Je bent de spin in het web die in nauwe samenwerking met de commerciële-, plan- en productieafdeling het technische niveau van de organisatie omhoog tilt.


Ben jij...

Leergierig en vol ambitie? Ben je op zoek naar een plek waar je kunt groeien en leren, terwijl je een essentiële rol speelt in ons team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

Bij ons gaat het niet alleen om werk. We bieden je een

fantastische leerplek in een team waarin je je thuis voelt. Plezier in je werk staat voorop. We geven je de kans om te groeien en te leren. Na het succesvol afronden van je opleiding bieden we een vast contract.


Dus, ben je klaar om de eerste stap te zetten in jouw

carrière? Neem de sprong en ga met ons mee op dit avontuur! Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken.

© copyright 2022 - Panel Precision

Scroll naar boven